Sajtkrémes uborka falatok

Hozzávalók:

1 kígyó uborka

200 g krémsajt 

1/4 vöröshagyma reszelve

1/4 teáskanál kakukkfű

1/4 teáskanál bazsalikom

1/2 teáskanál kapor

1/4 teáskanál bors

1 gerezd fokhagyma finomra darálva

1 evőkanál friss petrezselyem

1 evőkanál friss apróra vágott metélőhagyma

Vékonyra szeletelt koktélparadicsom vagy fekete olajbogyó

Elkészítés:

Az uborkát ne hámozd le teljesen, csak csíkokba. Így jobban mutat szeleteléskor. Vágd fel 1,5 centi széles darabokra. A fokhagymát szeletelt fel, majd némi sóval elkeverve egy kés élével préseld össze a vágódeszkán krémesre. Most keverd ki a hozzávalókat és töltsd habzsákba. Minden uborkára nyomj a krémből, majd a tetejére tegyél dekornak fekete olajbogyó szeletet vagy egy kis koktélparadicsom szeletet. Tedd hűtőbe tálalásig hagy dermedjen.