Marokkói töltött datolyák

Hozzávalók:

datolya, nagyszemű, nem túl puha fajta
Krémhez : 
1 evőkanál méz
1/8 teáskanál narancsvirágvíz
1/8 teáskanál őrölt fahéj
ízlés szerint cukor
egy doboz krémsajt vagy mascarpone

Díszítés a tetejére :

dió, vagy piritott mandula
Kiváló bulikra, látványos, és nagyon finom! Az én szülinapi partymon és esküvőmön is volt felszolgálva.Leírhatatlanul finom, és ráadásul glutén mentes!

Elkészítése:

 Bevagdossuk a megmosott és szárazra törölt datolyákat. A magokat kiszedjük. Bevágásnál vigyázzunk ne vágjuk túl, mert akkor szétnyílik és az nem túl szép.
A krémet összekeverjük, és beletöltjük a datolyákba kanállal vagy akár habzsákkal. Mikor kész, a krém tetjébe belenyomunk 1-1 szem diót vagy mandulát.
Szép díszes marokkói tálcán tálaljuk.
Jó étvágyat!